WERKWIJZE

We beginnen met een kennismaking. Deze is geheel vrijblijvend. Jullie geven aan wat jullie willen of juist niet willen en kunnen me van alles vragen!! Dit doen we bij jullie thuis of op locatie.

Als er een klik is, dan plannen we een 2e gesprek.

Tijdens het 2e gesprek, het liefst bij jullie thuis, vraag ik jullie het hemd van het lijf. Door wat jullie mij durven te vertellen, leer ik jullie al een beetje kennen. Denk alvast na over mooie herinneringen die jullie samen hebben meegemaakt: waar gaan jullie trouwen en wie gaat bijvoorbeeld de ringen geven. Daarnaast wil ik contact opnemen met de ceremoniemeester, getuigen of een paar van jullie vrienden, wie weet hebben zij ook leuke anekdotes over jullie te vertellen.

Als er kinderen zijn, vergeet ik die zeker niet. Ik breng voor hen een werkboekje mee waarin ik ze langzaam voorbereid op het huwelijk. Ook praat ik graag apart nog met ze om zo hun woorden in de speech te kunnen verwerken. Daar kom ik graag nog eens voor terug. Zij krijgen evt ook een rol tijdens de ceremonie! Ze kunnen bijvoorbeeld de ringen brengen, het huwelijk afhameren en ik maak een heuse kinderakte die zij mogen tekenen.

Na dit gesprek ga ik aan de slag om een mooie speech in elkaar te zetten. Een speech, precies zoals jullie voor ogen hadden, er wordt gelachen en misschien ook een traantje gelaten.

Vlak voor de trouwdatum maken we nog een afspraak om nog even alles door te nemen. Bijvoorbeeld welke muziek hebben jullie gekozen en hoe komen jullie op? 

Op de dag zelf mogen jullie alles loslaten en genieten, alles is tenslotte tot in de puntjes geregeld.

Is dit wat jullie zoeken, neem dan snel met mij contact op.

- Els Rijnen -