WIE BEN IK


Ik ben Els Rijnen, geboren Achterhoekse maar door de liefde verhuisd naar het mooie Brabant. Getrouwd in 2012 met een geweldige, rasechte Brabantse man, nu woonachtig in Udenhout. De Achterhoekse klanken ben ik een beetje kwijtgeraakt en heb veel overgenomen van het Brabantse, tja ... waar je mee omgaat word je mee besmet.
Ik drink graag een wijntje, dan het liefst een sauvignon blanc of pinot grigio. Daarnaast hou ik van zingen en vind ik het leuk om portret tekeningen te maken.
Al jaren ben ik werkzaam in de horeca, waarvan de laatste jaren in een hotel midden in de bossen van Oisterwijk, welke tevens uitgeroepen is als mooiste trouwlocatie van Brabant. Hier heb ik al vele huwelijksfeesten mogen meemaken. Wat is nou mooier om een bijdrage te kunnen leveren aan de mooiste dag van je leven. BABS Els, who else ... Ik ben klaar om voor jullie een heel persoonlijke speech te schrijven. Durven jullie het met mij aan? Wie weet drinken we binnenkort samen koffie. (of een wijntje)
Ik blijf niet alleen in de omgeving Udenhout - Tilburg, maar kan ook daar buiten, in andere provincies, (bijv de Achterhoek) huwelijken voltrekken. 

Uiteraard ben ik ook op Instagram en Facebook te vinden en ik zou het leuk vinden als jullie me volgen.

 https://www.instagram.com/babselswhoelse/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551941665658